Vuoden 2024 nukkekotihaaste

Tervetuloa osallistumaan Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n vuoden 2024 haasteeseen:

Kyllä elämä on rankkaa

Mikä painaa mieltä, masentaa, nyppii tai nostaa verenpainetta tässä merkillisessä maailmassa? Nyt mielikuvitus taas lentämään, sillä toivomme jälleen runsasta osallistumista. Ilmoittaudu heti mukaan!

Ilmoittautumisaikaa on 30.5.24 asti!Osallistuminen: Kutsu on avoin kaikille Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäsenille. Kutsuun voi osallistua yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa ja töitä voi olla useampikin samalta henkilöltä.
Aihe: Kyllä elämä on rankkaa!
Mittakaava enintään 1:12.
Työn maksimi mitat: korkeus 30 cm, leveys 40 cm, syvyys 30 cm (kysy tarvittaessa mitoista).
Osallistumisilmoitus: Ilmoittaudu mukaan 30.5.2024 mennessä sähköpostilla info @ nukkekotiharrastajat.fi.
Esteellisyys: Työt voivat olla jo aikaisemmin tehtyjä.
Osallistumismaksu: Osallistuminen on maksutonta.
Töiden toimitus: Työstä tulee toimittaa väh. 5 kpl laadukkaita digikuvia 15.8. mennessä info@nukkekotiharrastajat.fi nettinäyttelyä varten.
Töiden esittely: Töistä kootaan näyttelyt Pieni ihmeellinen maailma -tapahtumaan Otahalliin 5.-6.10., Helsingin Nukkekotimessuille Arcadaan 19.10. sekä Lahden Nukkekoti- ja Nukkemessuille 2.-3.11. Työt tulevat esille yhdistyksen nettisivuille 10.10. lähtien.
Palkitseminen: Kaikki osallistujat saavat kunniakirjan. Yleisö saa äänestää suosikkiaan netissä sekä tapahtumissa. Tulokset julkistetaan netissä 15.11.
Töiden palautus: Osallistujat huolehtivat työnsä noutamisesta sunnuntaina 3.11.24 Lahden messukeskuksesta tai sen jälkeen sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: Tehtävänantoon liittyviä kysymyksiä voi esittää meilillä info@nukkekotiharrastajat.fi.

Ryvetään yhdessä pohjamudassa!

Terveisin Hallitus

Kuvan aihe: Päivi Varis. Kuva: Leea Lehelmä.