Haluatko liittyä jäseneksemme?

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa miniatyyrirakentamisesta, -keräilystä ja nukkekodeista kiinnostunut henkilö maksamalla kertasuoritteisena liittymismaksuna 5 euroa + kuluvan vuoden jäsenmaksun 20 euroa aikuisjäsen. Alle 15-vuotiaan perheenjäsenen jäsenmaksu on 5 euroa. Hän ei saa omaa jäsenlehtä.
Yksinään liityvä alle 15-vuotias maksaa saman jäsenmaksun kuin aikuisjäsen.
Ensimmäisenä vuonna maksun suuruus on siis 25 e/aikuisjäsen ja 10 euroa/alle 15-v perheenjäsen. Messuilla ja tapahtumissamme voi liittyä jäseneksi ilman liittymismaksua.

Maksut suoritetaan Päijät-Hämeen Nukkekotharrastajat ry:n tilille: Handelsbanken FI52 3131 1000 3844 57. MUISTA edottomasti kirjoittaa maksun viestiosuuteen jäsenen nimi, täydellinen osoite, puhelinnumero (mielellään matkapuhelimen) sekä sähköpostiosoite. Kännykän numero mahdollistaa tekstiviestien lähettämisen tarvittaessa ja sähköpostilla lähetetään reaaliaikaisia tietoja lehden ilmestymisen välillä tulevista tapahtumista sekä jäsenmaksuilmoitus vuoden alussa.
Osoite- ja yhteystiedot voi laittaa myös lähettämällä viestin osoitteeseen: info(at)nukkekotiharrastajat.fi. Korvaa (at) sähköpostiohjelmassasi @-merkillä.

HUOM!!! Saamme joka vuosi useita liittymismaksuja, joissa ei ole nimen lisäksi muita yhteystietoja. Emme pysty jäljittämään pankin kautta osoitetietoja, joten jäsenlehdet yms. yhteyden pito ei valitettavasti tavoita tälläistä uutta jäsentä.


Jäsenmaksuun sisältyy 3 kertaa vuodessa ilmestyvä 28-36 sivuinen jäsenlehti ja yksi n. 24-30-sivuinen teema- tai ohjenumero. Mahdollisuus osallistua ilmaiseksi yhdeksään etäkurssi-iltaan ja kahdeksalle lauantain etäkurssille sekä muutamille lähikursseille vuoden aikana. Lisäksi on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisille nukkekotimatkoille ulkomaille sekä kokea nukkekotimessuelämyksiä ja nähdä upeita nukkekotinäyttelyitä. 
Jäsenetuihin kuuluu myös alennuksia nukkekoti- ja harrastusliikkeissä. Alennukset saa esittämällä jäsenkortin tai maksutositteen. Jäsenkortti toimitetaan tammi-helmikuun vaihteessa ilmestyvän jäsenlehden liitteenä.

Huom! Kesken vuotta liittyvät saavat jäsenlehdet takautuvasti numerosta 1 lähtien seuraavaksi ilmestyvän lehden yhteydessä. Vuotuiseen jäsenmaksuun kuuluvat numerot ovat 1-3, teemanumero.

Yhdistykseemme kuuluu noin 280 jäsentä ympäri Suomea.

Terveisin Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry:n hallitus

Liity jäseneksi nyt heti täyttämällä allaoleva kaavake.

Haluan liittyä jäseneksi Päijät-Hämeen Nukkekotitarrastajat Ry:hyn
Nimi*:

Osoite*:

Postinumero*:

Postitoimipaikka*:

Sähköpostiosoite*:

Matkapuhelinnumero*:


*Tarpeelliset tiedot, lähetämme reaaliaikaisia tiedotteita lehtien ilmestymisen väleissä ja ilmoitamme tekstiviestillä esim. sähköpostien lähetyshäiriöistä (serveripostilaatikko täynnä, tms.)

Kun liittymismaksu 5 euroa + ao. vuoden jäsenmaksu 20 euroa näkyvät tilillämme, saat kyseisen vuoden jäsenyyteen kuuluvat jo ilmestyneet jäsenlehdet postitse seuraavaksi ilmestyvän jäsenlehden postituksen yhteydessä.